Hvad skal der til?

Hvad skal der til?

Det spørgsmål har vi stillet os selv virkelig mange gange. Hvad skal der til for at sejle ud i verden og leve på en båd. Der er overraskende mange ting der skal til. Der har været mange forberedelser på mange forkellige planer. Der er den økonomiske del af forberedelsen, som klart har taget længst tid. Der har skulle spares mange penge sammen. Men der har også været den mentale forberedelse. Der er vi nok ikke i mål endnu, før den dag, hvor fortøjringerne er sluppet og båden glider ud af havnen.

Noget helt andet, er de fysiske forberedelser. Båden skal være klar. Der har været poster, som vi selv har kunne klare, som f.eks. nyt læder på roret og badeplatform.

Andre poster har vi skulle have hjælp til. Såsom vores sprayhood, som var meget slidt, da vi købte båden. Faktisk gik der ikke mere end en sommer, førend der gik huller i stoffet og vi måtte sande at det krævede en nyerhvervelse. Men så kunne vi også få den bygget, lige efter vores behov. Nu er der lommer i siden, hvor bøger mm. kan gemmes væk og teltet har nu stå højde, så vi kan sejle i tørvejr, hvis vi ønsker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *