Start parat orlov

Start parat orlov

Vi har nu boet i båden i en måned. Vi føler os efterhånden klar. Mange ting er blevet streget af vores tjekliste. Og den liste har været lang. Eksempelvis har forældrene fået taget deres SRC certifikat, så vi kan betjene VHF radioen. Vi har fået de sidste vaccinationer og så fik vi idag en gennemgang af den redningsflåde, som vi har på båden. Både børn og voksne fik en grundig gennemgang af DK Sea Safety, så vi nu alle ved, hvordan man skal sikre sig på sådan en flåde. Det var spændende og vigtigt.

Men som sagt, så har vi nu boet i båden fast i en måned. Det fungerer rigtig godt. En af de få ting, som har været en udfordring for os, har været kulden. I starten af måneden var det meget koldt, og der blev flittigt brugt uldsokker og varme trøjer, men efterhånden som vejret er blevet bedre, så er det også blevet en del nemmere at bo i båden.

Her fra den 1. juni gik hele familien på orlov. Det var en fryd at gemme madkasserne væk med visheden om, at de først skal pakkes ud igen om et år. Vi fik alle taget afsked med kollegaer, klassekammerater, lærer og pædagoger. Vi blev mødt med mange ønsker om en god rejse. Det var med blandede følelser, at vi tog afsked med alt det som normalt fyldte vores hverdag. Det er en underlig, men dejlig følelse selv at skulle fylde hverdagen med det, som vi finder meningsfuldt. Lige nu bruger vi tiden på at vænne os til det, at tiden og samværet er anderledes. Og om en uges tid, så smider vi fortøjringerne til Danmark og begiver os ud i verden med kriller i maven og et smil på læben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *