Forberedelser til en hverdag

Forberedelser til en hverdag

Vi ved endnu ikke, hvordan vores hverdag på båden kommer til at forløbe, vi ved bare at der skal tages højde for mange ting. Såsom at vi ikke lige kan løbe i netto efter en liter mælk kl. 20.30 på en onsdag, hvor man er sluppet om, men ikke kan undvære mælk i kaffen næste morgen.

Altså må vi være på forkant med rigtig mange ting, især hvad angår fødevarer generelt. Vi afprøver mange alternativer, f.eks. ris-, havre og soyadrik som erstatning til mælken, som ikke har en særlig lang holdbarhed. Men der er også steder, hvor det er muligt for os at være selvforsynende og det er i forhold til brød. Knækbrød er blevet en favorit herhjemme, som ikke kræver de store bage-egenskaber. Ydermere skal man heller ikke tænke på gær, som jo heller ikke har en lang holdbarhed. Rugbrød bliver der også eksperimenteret med og i den forbindelse faldt jeg over http://www.danishryeandmore.dk som har lavet rugkoppen. Den passer så fint til vores umiddelbar behov, hvor surdejen opbevares i koppen til næste gang der skal laves rugbrød. Forhåbentlig så nemt, at både mand og børn kan tage del i bagningen. Så kan lidt af den danske kultur også komme med på vores tur. Mon ikke det kan mildne en evt. hjemve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *