Første opdatering herfra

Første opdatering herfra

Det kræver helt sikkert et godt overblik og et vedvarende fokus på målet. Vi har nu i godt tre år haft denne drøm, om en længere rejse over længere tid. Vi har sat 13 måneder af til denne rejse, men det er jo ikke nok. Vi skal have også økonomi, udstyr, vaccinationer, kurser mm. for at kunne stå den distance det er, at rejse Caribien tur/retur.
Vi har haft mange overvejelser omkring det. Er det det rigtige tidspunkt i forhold til børnene, kan det lade sig gøre uden at sælge huset og hvordan ser hverdags økonomien ud, når så mange penge skal spares op og for ikke at glemme karrierer og arbejde.

Da vi en aften, efter megen betænkningstid, satte os sammen for at tage den endelige beslutning, lovede vi også hinanden, at vi ikke ville nøjes med at drømme om livet, men at vi ville leve drømmen. For som vi sagde til hinanden, så er vi ikke alene om at drømme, men det er de færreste vi kender, som tager springet.

Men det er jo ikke nok, at love hinanden at vi må afsted, men vi må også tage alt det hårde arbejde med. Så hvad er status nu? Vi har lagt det endelige budget og det virker overkommeligt og det kan lykkes. Vi har fået ny sprayhood og cockpittelt og er i færd med at få tjekket sejl, så de kan holde til hele turen. Båden er opgraderet med AIS (et system som gør det muligt for andre både at se vores position og rute) og VHF radio og andre små reparationer. Vi har sejlet to længere sommerferier i båden, hvor vi haft lært den og os selv at kende, når der er hav til begge sider.

Hvad mangler så? Meget endnu. Man kunne vel sige, at vi er nået 2/3 del af hvad det kræver, inden vi kan smide fortøjningerne og sejle mod varmere himmelstrøg. Heldigvis har vi stadig tid, og vi er ved godt mod. Vi kan se målet og vi ved hvad det kræver at nå der til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *